Saturday, March 17, 2007

100. päivä



Arvoisat kansalaiset, hyvät naiset ja herrat! Huomenna on eduskuntavaalien 2007 varsinainen äänestyspäivä. Tervetuloa äänestämään omalle äänestyspaikallenne (nro 50, kiitos!) ja vaalikahveille Vihreiden vaalimökille Kolmen sepän patsaalle Helsingin keskustaan. Tervetuloa illalla Kai Ovaskaisen vaalivalvojaisiin Käpylän klubille, Väinölänkatu 2, klo 19.30 alkaen. Illalla juhlitaan parempaa, vihreämpää maailmaa!

Me vihreät olemme puhuneet vaaleissa ilmastonmuutoksen torjumisesta, sosiaaliturvan uudistamisesta perustulon keinoin ja köyhyyden poistamisesta Suomessa. Hyvinvointi kuuluu myös pienituloisille. Siksi yhteiskuntamme on yksinkertaisesti annettava enemmän rahaa niille, jotka sitä tarvitsevat.

Ilmastonmuutosta ei torjuta sanoilla, vaan teoilla. Eduskuntaan valitsemme henkilöt, jotka ovat sitoutuneet ohjaamaan laeilla ja valtion tuilla maailmaamme ilmaston kannalta oikeaan suuntaan. Joukkoliikenne tarvitsee tukea myös pääkaupunkiseudulla ensisijaisesti ilmastonsuojelun takia. Mutta myös meillä kansalaisilla on vastuumme. Käyttäkäämme joukkoliikennettä, silloin kun emme voi kävellä tai pyöräillä.

Kai Ovaskaisen vaalikampanjaa on ollut mahtavaa tehdä! Olen näiden vaalien onnekkain vaalipäällikkö, sillä minä olen saanut tehdä työtä ehdokkaan kanssa, joka osaa hahmottaa yhteiskunnan toiminnan kokonaisuuden ja joka osaa käyttää niitä keinoja, joilla yhteisiä asioita puolustetaan. Europarlamentaarikko Satu Hassin sanoin: "Kaitsu on luovan optimistinen idealisti ja samalla rauhallisen ystävällinen realisti, joka osaa hankkia vihreiden ideoille muidenkin kannatusta"

Olen vaalien onnekkain vaalipäällikkö myös siksi, että olen saanut tehdä työtä Kai Ovaskaisen tukiryhmän kanssa. Niiden pitkälti yli sadan ihmisen, jotka ovat linjanneet vaaliteemoja, suunnitelleet ja toteuttaneet mainontaa, rakentaneet nettisivuja, luukuttaneet esitteitä, antaneet rahaa, järjestäneet tilaisuuksia ja tukeneet sanoin ja tuntein. Kiitos jokaiselle vaalikampanjaan osallistuneelle, juuri sinulle yksityisesti ja teille kaikille yhteisesti. Kiitos tilaisuuksien runsaalle yleisölle, kaikille teille, jotka sain ensimmäistä kertaa tavata näiden vaalien takia.

Ja kiitos kaikille teille muille vihreille, jotka olette kannustaneet ja kiittäneet! Rakkaan puolueeni aatemaailma on se perusta, jolle jokainen vihreä vaalikampanja rakentuu ja jota jokaisella teollamme vahvistamme. Demokratia on enemmistön valtaa. Vaaleissa ratkaisee tahto voittaa ja se että ote pitää loppuun asti. Tätä tahtoa ja otetta on Kai Ovaskaisella, joka on tavattavissa kadulla Helsingissä, sähköpostilla ja puhelimitse. Yllä olevasta linkistä löydät tarkemmat tiedot. Ottakaa ehdokkaaseenne yhteyttä ja edistäkää demokratiaa käymällä äänestämässä.

Nyt on se päivä, jolloin tämä blogi päättyy. 100 iloista päivää vaaleihin on kulunut, enkä yhtäkään vaihtaisi pois. Skåål ja kippis paremmalle maailmalle! Vaaleja tulee taas, ja jos viestinnän keinot ovat vielä puolentoista vuoden päästä samat, ehkä tämänkin blogi herää uudestaan eloon. Mutta sitä ennen: vaikutetaan siihen, millaiseksi maailma muuttuu. Tehkäämme yhdessä Suomesta vihreämpi!

No comments: