Monday, March 05, 2007

88. päivä

Toiseksi viimeinen vaaliviikko on täynnä tapahtumia. Tänään menen Viikkiin kevättorille jakelemaan salaattiaineksia Ovaskaisen piikkiin. Mutta koska sain myöhään eilisiltana taas yhden mainoksen aikaiseksi, promoan jo keskiviikkoa, merkittävää virstanpylvästä näissä vaaleissa.

Ennakkoäänestys alkaa keskiviikkona 7.3. Ennakkoäänestyksen kunniaksi järjestämme ohjelmallisen illanvieton teatteri Puoli-Q:ssa, tunturikatu 16, otsikolla TYÖTÄ JA HUVIA. Mukana vihreät ehdokkaat Tuija Brax, Minerva Krohn ja Kai Ovaskainen, jotka puhuvat työhyvinvoinnista. Mutta lyhyesti, se on jo sovittu etukäteen. Kaikki kolme ovat työelämän ja työhyvinvoinnin osaajia, joten heitä pitää vähän suitsia, jotta eivät puhu koko iltaa. No, ei vaiskaan, eihän he nyt sellaisia ole, mutta kun muutakin ohjelmaa on järjestetty, niin täytyy sillekin antaa aikaa.

Ohjelma alkaa klo 19. Lyhytfilmillä Jekkua jees (1982) startataan. Se kertoo koiran tehtaasta, jossa kissa ja karhu työskentelevät. Pätkä on kuulemma hyvin hupaisa ja opettavainen, ja koska en ole sitä nähnyt, niin odotan innolla. En ole myöskään aikaisemmin kokenut improryhmä Alman akkoja, jotka esiintyvät tilaisuudessa. Tulossa työelämäimproa kahden naisen voimin.

Tervetuloa iltaa vietämään Tunturikadulle. Bileet kerran viikossa piristää.

No comments: