Wednesday, March 07, 2007

90. päivä

Juhlapäivä, jossa sekä riemua että jo vähän haikeutta. Riemua siksi, että tänään pääsi äänestämään. Munkkivuoren ostarin postilla oli vielä kymmenen aikaan hiljaista, mutta sain sentään kolmen hengen jonossa seisoa odottamassa numeron 50 sinetöimistä kirjekuoreen.

Ennakkoon voi vielä äänestää 13.3. asti, ulkomailla lauantaihin 10.3. Tämä on tärkeää kaikille teille ulkomaalaisille lukijoille. Taina West lähetti Berliinistä lauseen Ovaskaisen nettisivuille ja muistutti asiasta. Westin sanomisia en tässä siteeraa, käykää katsomassa netistä, siellä on muitakin uusia luonnehdintoja Ovaskaisesta. Ja lisää on tulossa!

Juhlapäivä on siksikin, että taas tuli kymppi täyteen eli 90. päivä on tätä blogia täynnä. Se tarkoittaa sitä, että kymmenen päivän päästä blogi on loppu ja varsinainen vaalipäivä edessä. Kaikki hyvä päättyy aikanaan, mutta jo nyt tiedän, että tämä vaalikampanja jää ainaiseksi mieleeni. Niin hauskaa on ollut.

Tänään on Työtä ja huvia -juhlat Puoli-Q:ssä, Tunturikatu 16, klo 19 alkaen. Mukana Ovaskainen, Brax ja Krohn sekä Alman akat, improvisaatioryhmä, joka esiintyy n. 19.30. Minulla on kassit täynnä pöytäliinoja, joita menen kohta asettelemaan baarin puolelle. Toivottavasti saan loihdittua mukavan naposteluosaston ennen kuin ihmiset tulevat. Tervetuloa!

No comments: