Friday, February 02, 2007

57. päivä

Olen ihan täpinöissäni, niin kuin meillä töissä on tapana sanoa, koska kohta alkaa Apassionata-hevosshow Areenalla. Kaverit ovat kertoneet, että tämä huikea taituruusnäytös täytyy jokaisen hevostelun rakastajan nähdä ainakin kerran. Olen satunnainen ratsastaja, mutta ei harrastuksen epäsäännöllisyys estä minua intoilemasta hevosten perään.

Soisi vaan, että julkinen tuki kohdistuisi tasa-arvoisesti tyttöjen ja poikien harrastuksiin. Ratsastus, baletti, luistelu ja muut "tyttöharrastukset" eivät saa samanlaista valtion ja kunnallista tukea kuin poikain urheilu. Näin on ollut aina. Olen tämän kokenut omassa nahassani, koska lukioaikanani toimin kesätöissä Tampereen kaupungilla POIKIEN URHEILUOHJAAJANA. Juu-uh, tytöille ei kaupunki yleisurheilukoulua tarjonnut, mutta tyttö sentään kelpasi poikia ohjaamaan. Poikien jalkapallojoukkuettakin valmensin.

Ennen illan menoja ehdin uutishuvitella. Maikkarin sivuilla Setä Arkadia eli politiikan toimituksen esimies Timo Haapala ruotii blogissaan tänään julkaistavaa Uudenmaan vaalipiirin kannatusgallupia. Olemme saamassa yhden lisäpaikan myös Uudellamaalla, kuten Helsingissäkin. Mahtavaa! Kampanjaa on tosi kivaa tehdä näissä tunnelmissa. Uusimaa on supervaalipiiri eikä mikään, mikään ole iloisempaa kuin se, että Heidin kannatus on aivan tähtilukemissa: yli 50 % äänistämme olisi gallupin mukaan menossa Heidille, äänipottina yli 50 000! Ja jokaisen tulevan äänen Heidi on totisesti moninkertaisena ansainnut.

No comments: