Wednesday, February 14, 2007

69. päivä

Vaikka olenkin ehdokas Ovaskaisen mielestä pahvi, koska olen viimeksi ehtinyt syödä kunnon ruokaa maanantaina, aion silti tehdä kaikki tämän viikon vaalivalmistelut loppuun. Olisi noloa, jos jättäisin nyt kaiken levälleen jonkun niin maallisen kuin lämpimän aterian takia. Esitteet menevät painoon huomenna, joukkoliikennemainokset samoin, vaaliaseet ovat valmiina (kiitos upeiden talkoolaisten, Marjan, Jannen, Sarin, Elinan, Outin, Kirsin, Kessun, Sannan, Jounin, Aliinan ja Katrin), elokuvakiertue kondiksessa, esityspaikat tarkastettu, ja viikonloppuna on edessä hiihtolomatilaisuuksien markkinointikiertue eri kaupunginosissa.

Mainostan silti tänään vielä ensi viikon keskustelutilaisuutta Malmitalolla. Torstaina, 22.2., kun on vapaailta elokuvaesityksistä, Ovaskainen esiintyy Tuija Braxin kanssa Tulevaisuuden työ -keskustelutilaisuudessa Malmitalolla klo 18.30-20. Osoite on Ala-Malmin 1. Siellä kuullaan vihreät ratkaisut tulevaisuuden työelämään. Ensi torstain tilaisuus on Ovaskaisen avaus tästä vaalikampanjansa keskeisimmästä teemasta. Lisää seuraa vielä kolmen tilaisuuden verran ennen vaaleja. Seuratkaapa kalenteria. Huomenna näet lupaan olla sen verran syöneempi, että laadin kunnon vaalikalenterin Ovaskaisen nettiin.

Tänään en sitä tee, koska aion vielä huvitella ja lähetellä kavereille Ovaskaisen Valentino-korttia, kun ystävänpäivää on vielä vähän jäljellä. Skåål, kaverit, olette ihania!

No comments: