Thursday, February 15, 2007

70. päivä















Tänään on pyöreiden lukujen päivä. Blogilla on seitsemänkymppiä lasissa ja Ovaskaisella ehdokasnumero, joka on täysi 50. Aivan mahtavaa, on niin miehen mittainen numero, ettei mitään rajaa. Tämän kunniaksi vähän ehdokashehkutusta ja päivän piristeeksi sopiva runopoikakuva ehdokkaasta.

Ovaskainen on paitsi pätevä myös komea. Näin on minua varta vasten valistettu usein arvostelukykyisen leidin toimesta käsin. Joten pakko on uskoa. Tämä riittääkin sitten blogin Mister mies -osioksi ihan tykkänään.

Sitten päivän uutisia. HS.fi esittelee Ovaskaisen autoilua, ja huomenna saman saa painettuna ja kuvilla varustettuna aamun aviisissa. Ovaskainen autoilee yhteiskäyttöautolla, niin kuin monta kertaa on tässäkin blogissa tullut mainostettua. Nyt näitä yhteiskäyttöautoja alkaa Helsingin kaupunkikin arvostaa ja on tehnyt toimintaa harjoittavan yrityksen kanssa yhteistyösopimuksen. Tämä olen odottanut.

Hieno homma Helsingiltä. Se menee näin: HKL:n suoraveloitusasiakkaat voivat liittyä ilmaiseksi City Car Clubiin ja kuukausimaksuissakin irtoaa halvennuksia. Normaali 9,90 euron kuukausimaksu tippuu kahteen euroon HKL:n kanttiksilta.

"Toivomme, että tämä yhdistelmä kannustaa ihmisiä elämään ilman autoa ja pitää heidät siten joukkoliikenteen parissa", HKL:n suunnittelujohtaja Ville Lehmuskoski kiteyttää. Ja kaupunki toki toivoo samalla, että ihmiset ostavat matkakorttinsa suoraveloituksella, jolloin rahaa kilahtaa kaupungin kassaan enemmän kuin ennen. Jos suolaisen hintaista omaa autoa ei ole, harkitsee tarkemmin, milloin autosta maksaa ja milloin bussi, metro tai ratikka on parempi. Tulevaisuus on harkitsevan autoilijan. Jesss!

No comments: