Thursday, February 22, 2007

77. päivä


Vaalimainosnaisen arkipäivää on tämä viikko, joten ei tietoakaan vihreästä sloganista "vähemmän roinaa, enemmän aikaa". Elämäni kulkee logiikalla "vähemmän roinaa, vähemmän aikaa". Tarkoittaa siis sitä, että jokainen vapaa hetkeni kuluu Ovaskaisen kamppikseen. En tosin valita, tämä on ihan järkyttävän kivaa.

Tammikuun lopun jälkeen olen ostanut satunnaisen ruoan lisäksi vain vähän meikkejä, en yhtään mitään muuta. Ja niitäkin vain tämän vaalikamppiksen takia. En näet aio seistä kadulla punanaamaisena, joten nyt sitten ehostan naamaani joka päivä, koska olen joka päivä joko kadulla tai jossain vaalitilaisuudessamme. Edellisen kerran ostin meikkivoidetta 90-luvulla. Kun purkki toissapäivänä loppui, piti mennä kauppaan toteamaan, että eläinkokeista kieltäytyvä luksusmeikkisarjani on ryhtynyt ahneeksi kymmenessä vuodessa. Purkki oli pienentynyt radikaalisti, mutta hinta tietysti sama. En silti pane firmaa boikottiin, kun se on kuitenkin ainoita hienoja meikkejä, joita voi ajatella jokaisen business-naisenkin ostavan. Uskon näet uskottavuuteen myös näissä asioissa. Eli imago pitää olla kunnossa, kun maailmaa muutetaan.

Graafikko sai taas tänään valmiiksi yhden mainoksen, jonka julkaisen tässä, ihan vaan siksi että nämä ovat minusta niin hienoja. Ja toimiihan tämänkin mainoksena ensi viikon tilaisuudelle. Eli tiistaina 27.2. keskustellaan Stoassa siitä, kuka tekee palvelumme vuonna 2015? Tuota vuotta ennen näet elämme ennen kokemattoman taitekohdan, sillä eläköitymisen myötä työelämästä poistuvat suuret ikäluokat. Kukas sitten heidät vanhana hoitaa? Siinä iso kysymys ratkaistavaksi.

No comments: