Thursday, February 08, 2007

63. päivä

Vaalit ovat paljolti talkootyötä, mikä demokratiassa ihan oikein onkin. Suomen kaltaisessa maassa ei vielä tarvitse olla rikas pyrkiäkseen vaikuttamaan tärkeinä pitämiinsä asioihin. Rahaa toki tarvitaan mainostilan ostamiseen ja esitteiden painamiseen, mutta paljon voi tehdä ihmisvoimin ja omia taitojaan hyödyntäen. Ovaskaisen tukiryhmässä on aivan uskomattomia ammattilaisia, jotka osaavat vaikka mitä. Talkoilla tehtiin syksyllä upeat nettisivut sekä kampanjan vauhdikkaat avausbileet, jotka olivat jo joulukuussa. Aivan mielettömän hienot valokuvat ovat myös tukiryhmän valokuvaajan synnyttämiä. Puhumattakaan mahtavista mainoksista, jotka enimmäkseen ovat vasta tulossa. Skåål kaikille tekijöille!

Vaaliasevarustelumme ei tähän lopu, vaan tulevan viikon illat ovat hektistä valmistelun aikaa. Viikon päästä perjantaina, Kain päivänä, kaiken pitäisi olla valmista neljän viikon kampanjaa varten. Hyvältä näyttää! Ovaskaisen vaaliasevarustelupäivät ovat vasta edessä. Tässä virallinen kutsu hauskimman ja ihanimman helsinkiläisen vihreän tukiryhmän talkoopäiville.


Suuret vaaliasevarustelupäivät Annalassa, Hämeentie 154.

Perjantaina 9.2. klo 16.30-18.00
Tiistaina 13.2. klo 18.00-19.30
Keskiviikkona 14.2. klo 18.00-19.30

Tervetuloa mukaan! Tiedossa säkenöivää keskustelua, pientä purtavaa ja kevyttä puhdetyötä, joka ei pääse rasittamaan, koska tekijöitä on jo valmiiksi ilmoittautunut monta.

Ai, mitä siellä tehdään? No, tietenkään en kerro, tulkaa paikalle katsomaan. Salaisessa vaaliasevarustelussa vain kutsu on julkista. Mutta sen lupaan, että seura on ihan ykkösluokkaa. Ensimmäisen mahdollisuus tavata meitä kaikessa hehkeydessämme on jo huomenna.

Ensi viikolla lupaamme julkaista myös pari mojovaa viihdepuolen ylläriä, joten seuratkaa Ovaskaisen nettisivuja.

No comments: