Friday, February 16, 2007

72. päivä

Tänään meni etusivu uusiksi. Katukamppisviikonloppu alkamassa ja piti kirjoittaa siitä hommasta, mutta menee huomiseksi, koska poikkesin Vihreän liiton nettisivuilla aamutuimaan.

Puoluetoimistovideosta oli ilmestynyt neljäs osa. Ihan hervottoman hauska. Menkää ja naurakaa ja täyttäkää kavereittenne tietoisuus tämän taidepläjäyksen olemassaolosta. Ja koska tässä nelosessa viitataan osaan kolme, niin kelatkaa sekin pätkä, niin pääsette sukeltamaan vihreän pohjalaisuuden syvimpään olemukseen (paljastus: juuret juontuvat syvältä Espoosta).

Mutta asiaan. Puoluetoimiston työstä vaalimenestyksemme eteen kuvataan kerran viikossa ilmestyvä pätkä, joka löytyy You Tubesta, mutta johon pääsee myös Vihreiden sivuilta. Taso paranee viikko viikolta eli enää perjantaita ei odota vain viikonlopun vaalityön toivossa, vaan myös tietääkseen, mitä toimistolla on viikolla puuhattu. Kavereilla siellä on kovasti kivaa koko ajan. Minä tietysti fanitan omia poikiamme, toiminnanjohtaja Ollia ja vaalipäällikkö Villeä. Kummallakin näytti menevän viime viikolla mukavasti, ainakin skumppakierroksen jälkeen (hihihii). Puolueena emme toki kehoita skumppaamaan työaikana (hihihii).

Viikon filmissä oli myös opetusosuus eli villasukat jalkaan katutyöhön. Anni Sinnemäen palelubaletti Espan puistossa valaisi asiaa ja minä tietty vilkaisin ylpeänä jalkojani: paksut sukat jalassa tämä katutyttö aikoo viikonloppunsa viettää. Joten oppi mennyt perille ennen opetusta.

Ja missä siis mennään. Kai Ovaskaisen viikonloppuohjelmaa:

Malminkartanolla elokuvaesitteiden jaossa tänään 11-12, Vuosaaressa sama homa 12-14. Huomenna Malmilla 10.30-11.30 ja Käpylässä 12-14. Käpylässä illalla Ilmastonmuutoselokuvailta teatteri Ilveksessä, Sampsantie 50. Törmäillään.

No comments: