Tuesday, February 13, 2007

68. päivä


Onneksi on tämä blogi, joka vähän suhteellistaa vaalielämää. Tänään on se päivä, jolloin jokainen vaaliasia liikkuu eri nopeudella täsmälleen eri suuntaan kuin on otaksunut.

Viattoman puhelimensoiton toisessa päässä on vakavasti sairastunut toveri, mainokset menevät uusiksi odottamattomien vaatimusten vuoksi eikä ehdokkaan päivä ole aurinkoisin.

No, iltaa kohden kaikki alkaa selvitä, sillä kohta alkaa vaalitalkoot, missä tehdään yksinkertaisia asioita, jotka ei voi mennä pieleen. Ja onneksi tulin soittaneeksi painoon varmistaakseni, että painokoneet on viritetty torstaille. Sen puhelimen toisessa päässä oli ihanainen painonmies, jolla oli kaikki valmiina ja järjestyksessä eikä mitään ongelmia. Sen kun odottelevat meidän esitteitämme. Jess!

Mainostan kuitenkin tänäänkin yhtä kivaa juttua. Huomenna on ystävänpäivä ja kaikilla tietenkin kamala stressi siitä, miten sitä kaveria voisi ilahduttaa. Ei hätää, Kai Ovaskaisen tukiryhmä rientää apuun. Kehittämämme ilahduttamiskonsepti on mitä helpoin ja brandina jo tunnettu. Lähetä kortti. Taiteilemamme This is Your Valentino -kortti on lähetettävissä Helsingin Vihreiden sivuilta. Kortti kuvattuna myös yllä. Pistä kortilla kaveria, niin kuin muinaismuistokielellä sanotaan.

No comments: