Monday, February 12, 2007

67. päivä

Terveisiä elokuvamoguliasta. Tämän päivän kamppispuuha on ollut hiihtolomaviikon elokuvakiertueen viimeistely. Kai Ovaskaisen tukiryhmä järjestää ehdokkaalla somistetun keskustelutilaisuuksien sarjan Epämiellyttävä totuus -elokuvasta eri puolilla Helsinkiä ensi viikolla. Sarjan säätämisessä olikin aikamoinen homma, mutta nyt ovat ajat ja paikat paketissa. Loppuviikolla tarkastan vielä paikat, jotta kaikki menee mallikkaasti. Mutta siis: jos Epämiellyttävä totuus on jäänyt näkemättä, tervetuloa ilmaisiin esityksiin.

Davis Guggenheimin elokuva Epämiellyttävä totuus (2006) on saanut monet ajattelemaan. Elokuvassa Yhdysvaltojen entinen varapresidentti ja nykyinen ilmastolähettiläs Al Gore kertoo, mitä ilmastonmuutos tarkoittaa.

Havainnollinen elokuva esittää nykytieteen näkemyksen ilmastonmuutoksesta ja kertoo, mitä voimme tehdä antaaksemme lapsillemme tulevaisuuden. Älä kiellä totuutta: ilmastonmuutos riippuu meistä.

Tervetuloa hiihtolomaviikon tilaisuuksiin:

sunnuntaina 18.2. klo 19 Ilves-teatteri, Käpylä, Sampsantie 50
maanantaina 19.2. klo 18 Saseka-talo, Vuosaari, Kalkkihiekankuja 6
keskiviikkona 21.2. klo 16 Kumppanuustalo Horisontti, Malminkartano, Vellikellontie 3
lauantaina 24.2. klo 14 Kino Engel, Sofiankatu 4
sunnuntaina 25.2. klo 17 Asukastalo Kaari, Viikki, Tilanhoitajankaari 9

Nähdään kuvissa. Aion siis katsoa kaikki viisi kertaa putkeen. Onneksi siitä ensimmäisestä kerrasta on jo aikaa, etten ala unissani toistelemaan Al Goren teesejä.

No comments: