Wednesday, January 10, 2007

34. päivä

Tänään on ollut vaalipäällikköpäivä. Siis niinä kolme yksityishetkenä, kun en ole tehnyt normaalityötäni.

Vaalipäällikköpäivä menee seuraavasti.

Ensimmäisenä yksityishetkenä eli aamulla luetaan Hesari ja bongataan ehdokas. Koska ehdokas ei päivittäin esiinny Hesarissa, jokaisesta esiintymisestä tulee iloiseksi. Tänään oli iloinen päivä, kun ehdokas Ovaskainen työnsä puolesta esiintyi Vantaan kaupungin edusmiehenä. Vantaa alkaa tehdä Helsingin yliopiston kanssa yhteistyötä nuorten vaikuttamismahdollisuuksien edistämiseksi. Hyvä juttu! Nuorille enemmän valtaa! He ovat altavastaajia, koska heitä on vähemmän kuin vanhoja.

Toinen yksityishetki on noin keskipäivällä, ruokatunnin paikkeilla, jolloin voi tuuppia eteenpäin jotain kesken olevaa asiaa. Tänään hoitelin ensi viikon tapahtumaa, joka vahvistui ja jota voin nyt mainostaa. Eli tässä mainos:

Joukkoliikenteellä ilmaston puolesta

Keskustelutilaisuus perjantaina 19.1. klo 15.30-17.00 Annantalon auditoriossa, Annankatu 30

Liikenteestä aiheutuu viidennes pääkaupunkiseudun kasvihuonepäästöistä. Päästöt saadaan kuriin vain joukkoliikenteellä. Mutta joukkoliikenteestä ja kaupunkirakenteesta on trimmattava entistä parempi kokonaisuus, jotta yksityisautoilijat siirtyvät joukolla raiteille ja busseihin.

Mitä joukkoliikenteen edistämiseksi voidaan tehdä juuri nyt? Tule keskustelemaan pääkaupunkiseudun liikenneratkaisuista ja kaavoituksesta asiantuntijoiden kanssa.

Ohjelma:

Europarlamentaarikko Satu Hassi: Joukkoliikenteellä ilmaston puolesta

Yleiskaavapäällikkö Matti Pallasvuo: Tiivistää vai hajauttaa?

Viestintäjohtaja Kai Ovaskainen: Pääkaupunkiseudun joukkoliikenneratkaisut


Ja kolmas yksityishetki onkin sitten töiden jälkeen, joka tänään tarkoittaa sitä, että viimeistelemme edellä mainostetun tilaisuuden ilmoittelun. Ehkä tämä blogi ei ihan riitä ilmoitteluksi!

No comments: