Wednesday, January 31, 2007

55. päivä

Tänään olen rakentanut Ovaskaiselle vaalielämää eli täyttänyt kalenteriin urheiluhenkeä vaativan ohjelman, jossa ei kovasti ole luppoaikaa ennen 18.3. Äijä näyttää kovin päättäväiseltä ja kauaskatsovalta eli eiköhän tuo kestä, koska kamppiksen teko on hauskaa. Minulla on tällainen puhti ja puuha -päivä, koska eilen olin puoluetoimistolla ja siellä oli paljon menoa ja hyörintää, kun yhdessä huoneessa painettiin t-paitoja ja toisessa tutkittiin tulevia tapahtumia. Helsingin piirin tyylikäs kampanjapäällikkö Ville Tuominen oli tilaisuuden kunniaksi sonnustautunut keväänvihreään solmioon. Se on aina niin hienoa, kun ihmisellä on tilanne- ja tyylitajua!

Yleisesti tänään on feminismin päivä, joten puuhakkuuteni sallittakoon. Eduskunnassa naisia on vähemmistössä, mutta meidän vihreiden ryhmässä enemmistössä. Siispä työtä tasajaon eteen, hyvät aatteen siskot ja veljet! Feminismi ei ole "kaikki meille" -julistusta, vaan "puolet ja puolet" -meininkiä.

Kysymättäkin otaksun, että Ovaskainen allekirjoittaa tämän päiväisen kansanedustajien julistuksen (huomenna sen voi allekirjoittaa netissä, vink!, vink!, herra ehdokas, osoite on www.feministinenaloite.org). Aloitteella ajetaan mm. sitä, että työn ja perheen yhteensovittamista helpotettaisiin, vanhemmuuden kustannukset jaetaan kaikkien työnantajien kesken ja samasta työstä maksetaan samaa palkkaa. Siis aivan yksinkertaisesti pyrkimystä tasa-arvoon.

1 comment:

Anonymous said...

http://www.purchaselevitranorx.com/#6vaalipalvelija.blogspot.com - buy viagra [url=http://www.purchaselevitranorx.com/#4vaalipalvelija.blogspot.com]levitra[/url] levitra
levitra 20mg