Tuesday, January 23, 2007

48. paiva

Tanaan vihreiden kattokampanaja avataan, vaalikaverit juhlivat ja kehuvat yhteisbileissa ehdokkaitaan. Minun kohtaloni on: ei paasya bileisiin. Tyo vei hassujen nappaimistojen maahan, mutta ehdokkaani ylistamista eivat pikku vaikeudet esta. Puolueen kampanjatoimistossa on kaikki valmiina, kuten kampanjapaallikko aamutekstarillaan viestitti! Onnea kaikille!

Etaisyydesta nakee enemman. Vaalien alla kaikilla karsivilla ja kaltoinkohdelluilla on ystavia ja jokainen ehdokas on heikomman asialla. Kai Ovaskaisesta tulee loistava kansanedustaja siksi, etta han haluaa tehda tyota sen eteen, etta meilla ylipaataan riittaa ihmisia tekemaan niita palveluita, jotka takaavat tasa-arvoisen ja turvallisen hyvinvointivaltion. Valtiosta ja kunnista taytyy tulla edellakavijoita tyonantajina, muuten elakoityvan Suomen vahat tyontekijat hakeutuvat parempiin leipiin. Tyontekijoista kilpaillaan jo talla vaalikaudella. Kuka tahtoo hoitaa meita? Kuka suostuu opettamaan? Kuka viitsii ajaa bussejamme?

Kai Ovaskaisen mukaan tyontekijoiden houkuttelemiseksi tarvitaan hyvaa johtamista, kunnon tyosuhteita, reiluja tyo-oloja, tyossa kehittymisen mahdollisuuksia ja johdonmukaisia organisaatioita, joissa tyontekija tuntee olevansa hyvan palveluksessa. Vain siten meidan palveluille riittaa tekijoita.

Ovaskainen ei julista, vaan han osaa neuvotella ja vakuuttaa ihmiset julkisen talouden syvallisella asiantuntemuksellaan, joka on hankittu tyossa taloustoimittajana ja Vantaan kaupungin viestintajohtajana ja johtoryhman jasenena. Ovaskainen on joukkuepelaaja, joka karismallaan saa ihmiset mukaansa toteuttamaan hyvia asioita. Tervetuloa mukaan tekemaan Ovaskainen kampanjaa. Ilmoittautua voi taallataalla.

No comments: